ACANA Classic Red 17kg

ACANA Classic Red 17kg

22 500 Ft-tól 18 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

 

Acana Classic Red 17kg

22 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
allatijoaruhaz.hu
 

Acana Classic Red 17kg (17 kg)

22 969 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
kedvencek-eledele.hu
 

ACANA Classic Red 17kg

23 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
webtap.hu
 

Acana CLASSIC Red kutyatáp | 17kg

23 602 Ft
Ingyenes kiszállítás
3 napon belül
irány a bolt »
varosikutya.hu
 

Acana Classic Red (17kg)

23 990 Ft
Raktáron
irány a bolt »
newpets.hu
 

Acana Classic Red 17 kg

24 200 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
eledelporta.hu
 

Acana Classic Red 17kg

24 250 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
sokdog.com
 

Acana Classic Red 17kg

24 283 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
vetpluspatika.unas.hu
 

Acana Classic Red 17 kg

24 300 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
kutyakellek.hu
 

Acana Classic Red 17 kg + 8in1 jutifalat ajándék

24 300 Ft
Raktáron
irány a bolt »
gordi.hu
 

Acana Classic Red 17 kg kutyatáp

24 300 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
kutyakajas.hu
 

Acana CLASSIC Red 17kg

24 300 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
dogshop.hu
 

Acana Classic Red 17kg

24 300 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
irány a bolt »
okosgazdi.hu
 

Acana Classic Red 17kg

24 300 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
tapfutar.hu

Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai

 

ACANA Classics - Classic Red 17kg ACANA

23 036 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
abc-zoo.hu

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További ACANA termékek: ACANA Kutyatáp

Termékleírás
Javasolt életkor Minden életkorra
Javasolt méret Minden testméretre
Tömeg 17 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!


Classic Red

Összes Fajta Részére Bármely Életszakaszban

A modern kutyák nemcsak képesek megenni őseik táplálékát, hanem szükségük is van rá a kiváló egészségi állapot fenntartásához.


Pontosan ezért készül az ACANA Classic Red fűvel táplált bárányból, Angus marhából és Yorkshire sertésből


Az ízletes vörös húsok naponta FRISSEN vagy NYERSEN érkeznek a környező rancsokról az EgészPréda arányaiban.


Az ACANA gyártása során nem használunk magas glikémiás gabonákat, ellenben tele van állati fehérjékkel és Omega 3 zsírsavakkal. Az ACANA Classics alacsony glikémiás hasított zabot tartalmaz, ezért a vércukor szintje stabil marad, csökkentve az elhízás kockázatát.


A termék a díjnyertes NorthStar® konyhánkban készült friss, megbízható minőségű és fenntarthatóan előállított alapanyagokból. Bízunk benne, hogy szeretni fogja ezt az ACANA eledelt. De ami sokkal fontosabb, reméljük, hogy a kutyája is!  • Miért Acana

  • Húsmatek

  • Összetétel

  • Analízis

  • Kalória

  • EtetésBiologically Appropriate

A Húsalapú Táplálék Tükrözi A Kutya Evolúciós Étrendjét.

A szürke farkas az összes kutya közös őse. Évszázadok során, a céltudatos tenyésztői tevékenység következtében, számtalan kutyafajta alakult ki, mialatt a belső anatómiai felépítésük nem változott. Ezért semmi meglepő nincs abban, hogy a modern kutya tápanyagszükséglete szinte teljesen megegyezik a vadon élő rokonéval.


A díjnyertes, Biológiailag Megfelelő eledel filozófiája nagyon egyszerű: tükröznie kell a természetes táplálékban található húsok mennyiségét, frissességét és változatosságát, amellett csökkenteni kell szénhidrátokat és a mesterséges alapanyagokat, melyek nem részei a természet által biztosított étrendnek.


Bőséges Húsokban (50%) És Fehérjékben (29%)

A háziasított kutyát a természet a húsalapú táplálék feldolgozására tervezte. Ezért az ACANA Classic Red gyártása során felhasznált alapanyagok 50 %-a hús; a fűvel táplált bárányt, az Angus marhát és a Yorkshire sertést a környék rancsain rideg tartásban tenyésztik.


Nem tartalmaz borsóból vagy burgonyából készült fehérjekivonatokat, melyek gyakran előfordulnak a hagyományos száraztápokban (a kevés felhasznált hús miatt, a kívánt fehérjemennyiséghez szükség van az olcsó növényi fehérjékre). Az ACANA bőséges fehérjetartalma prémium minőségű állati (nem növényi) alapanyagokból származik, ez biztosítja az izomzat megfelelő tömegét és arányát, amellett tökéletesen illeszkedik a kutya evolúciós étrendjéhez.


Érdemes összehasonlítani a hagyományos kutyatápokkal, melyek általában kevés húsból készülnek, ezért alacsony a fehérjetartalmuk (emiatt tele vannak szénhidrátokkal), és a felhasznált állati alapanyagok ritkán alkalmasak emberi fogyasztásra.


Friss húsok magas aránya (1/3)

A húsok legtermészetesebb és legtáplálóbb formája a friss hús. Ezért a felhasznált vörös húsok 1/3-a friss az ACANA Classic Red termékben. A másik 2/3-ad szárított alapanyag vagy olaj, illetve zsír, melyek természetes és koncentrált forrásai a fehérjéknek és a kalóriáknak.


Az állatok, melyek a húsalapanyagokat biztosítják, emberi fogyasztásra alkalmasak.


A hagyományos termékek ritkán készülnek valóban friss húsokból.


Változatos és teljes húsok (3)

A természetben egy ragadozó különféle prédaállattal táplálkozik, számtalan fehérje-és zsírforrás áll rendelkezésére. Pontosan ezért készült az ACANA többféle egész húsból a WholePrey arányainak megfelelően. A hús mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz, melyek a természetes étrendben is megtalálhatók. Ennek köszönhetően jelentősen csökkenthető a szintetikus kiegészítők használata.


A hagyományos száraztápok egy-vagy kétféle húsból készülnek, ezért többféle mesterséges kiegészítőt tartalmaznak.


Wholeprey arányaiban

Az Anyatermészet végtelen bölcsességgel úgy állította össze a kutyafélék tápanyagszükségletét, hogy a zsákmányállatok tökéletesen kielégítik. Az izomzat biztosítja a fehérjéket és a zsírokat; a belsőségek tele vannak vitaminnal és ásványi anyagokkal, amellett nagyon jól emészthető fehérjéket és zsírokat is tartalmaznak; a csontok természetes kalcium-és foszforforrások, a porcok pedig biztosítják a glükózamint és a kondroitint.


Az EgészPréda (WholePrey) azt jelenti, hogy a húsokat, belsőségeket, csontokat és porcokat az elejtett prédaállat arányainak megfelelően használjuk fel. Ezért a tápanyagok döntő részét az ACANA természetes formában tartalmazza, emiatt nagyon kevés szintetikus kiegészítőt kell használnunk.


A hagyományos száraztápok nagyon gyakran nem tartalmaznak húsokat, belsőségeket és porcokat a megfelelő arányban.


Alacsony szénhidrát (30 %)

A kutya természetes étrendjében nagyon kevés szénhidrátot fordul elő. A bőséges szénhidrátbevitelt tartják felelősnek az elhízásért és az egyre gyakrabban előforduló cukorbetegségért. Ezért nem használunk gyors szénhidrátokat, mint például kukorica, rizs, tápióka vagy burgonya. Helyettük egy alacsony glikémiás gabona, a hasított zab a szénhidrátforrás. A zabban található emészthető szénhidrátok fokozatosan jutnak be a véráramba, ezért a vércukor szintje nem ugrik fel, hanem stabil marad, csökkentve az elhízás kockázatát.


A hagyományos száraztápokban gyakran több mint 50 % szénhidrátot van, melynek magas glikémiás burgonya, kukorica, rizs vagy tápióka a forrásai.


Minden a húsról

A modern kutya hasonlóan épül fel, mint a vadon élő őse, ezért hiszünk abban, hogy ugyanazt kell ennie.


Hogyan tudhatjuk meg, hogy egy kutyaeledel Biológiailag Megfelelő vagy sem? Nagyon egyszerűen, csak a három húsbavágó kérdésre kell válaszolnunk.


Mennyi hús?

Az ACANA Classic Red nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 50 %-a vörös hús - ez közel kétszer olyan nagy mennyiség, mint egy átlagos prémium minőségű termék esetében.


Mennyi friss hús?

A gyártás során felhasznált vörös húsok 1/3-a friss, ezért az esszenciális tápanyagok a legtáplálóbb formában kerülnek az ACANA eledelbe. A maradék 2/3 szárított állati összetevő, mely meghatározó és természetes forrása a fehérjéknek


Milyen fajta húsok?

A természetben nincsenek mesterséges táplálék-kiegészítők, az elejtett préda biztosítja a ragadozó kutyafélék összes tápanyagszükségletét: az izomzat tele van fehérjékkel; a máj, a vese és a gyomor bőséges vitaminokban és ásványi anyagokban, azonkívül a belsőségekben található fehérje és zsír nagyon jól emészthető; a csontok és a porcok természetes forrásai a kalciumnak, a foszfornak és az ízületvédő anyagoknak.


Csak 5 Kiegészítő | Minden Más Természetes

Természetes minőség és ízek

Az ACANA Classic Red bőségesen tartalmaz húsokat az EgészPréda arányaiban, ezért a tápanyagokat döntően természetes formában tartalmazza, csak a következő kiegészítőket kellett hozzáadnunk: B5-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, kolin és cink.


Kanada Legjobb És Legfrissebb Összetevői

Az ACANA Classic Red párját ritkítóan sokféle helyi alapanyagból készült, melyeket a környéken tenyésztettek és termeltek. Kizárólag megbízható partnerektől vásárolunk közvetlenül, ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. Az alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen érkeznek a díjnyertes konyhánkba.


Összetétel

Dehidratált bárányhús (23 %), hasított zab (22 %), friss angus marha (5 %), friss yorkshire sertés (5 %), bárányzsír (5 %), egész vöröslencse, egész zöldborsó, egész zöldlencse, fűvel táplált nyers bárány (4 %), egész zab, friss marhamáj (2 %), dehidratált sertéshús (2 %), heringolaj (2 %), friss sertésmáj (2 %), egész garbanzó bab, egész sárgaborsó, napon szárított lucerna, lencserost, friss marhabendő (1 %), szárított barnamoszat, friss úritök, friss pézsmatök, friss paszternák, friss fodorkel, friss spenót, friss sárgarépa, friss piros ízletes alma, friss bartlett körte, fagyasztva szárított marhamáj (0,1 %), friss tőzegáfonya, friss kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó, Enterococcus faecium.

KIEGÉSZÍTŐK: B5-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, kolin-klorid és cink-kelát.

Az összetétel listája a termék receptje, tartalmazza a gyártás során felhasznált alapanyagokat mennyiségi sorrendben. A gyártás előtt az alapanyagok súlyát egyenként megmérik, és ez alapján készül a lista; az első helyen a legnagyobb, a második helyen a második legnagyobb mennyiségben felhasznált alapanyag (összetevő) szerepel, és így tovább.Ragadozóknak tervezve

Néhány fajta esetében nehezen hihető, de az összes kutya anatómiája megegyezik a szürke farkaséval; ami azt jelenti, hogy kedvenceink ragadozók, a húsokban, illetve fehérjékben és zsírokban bőséges étrendet tudják hatékonyan megemészteni.


Az ACANA tele van tápláló fehérjékkel és zsírokkal, mialatt mérsékelt mennyiségben tartalmaz szénhidrátokat. Ez a tápanyag-összetétel tökéletesen megfelel a biológiai tényeknek és az Anyatermészet által a ragadozók számára biztosított étrendnek.


Analitikai Összetevők

Nyersfehérje (min. )

29 %

Nyerszsír (min. )

17 %

Szénhidrát (NFE. )

29,5 %

Nyersrost (max. )

5 %

Nedvesség (max. )

12 %

Nyershamu (min. )

7,5 %

Kalcium (min. )

1,5 %

Foszfor (min. )

1,1 %

 

Linolsav (min. )

2,3 %

Omega 3 (min. )

0,8 %

 

DHS (min. )

0,15 %

 

EPS (min. )

0,15 %

Glükózamin (min. )

600 mg/kg

Kondroitin-szulfát (min. )

800 mg/kgÖsszehasonlítva a hagyományos száraztápokkal, az ACANA több kalóriát biztosít fehérjékből és zsírokból, mint szénhidrátokból, a makrotápanyagok így ideális arányban látják el a szervezetet energiával, a kutya folyamatosan csúcsformában lesz.

Kalóriatartalom-és megoszlás

ME (számított metabolikus energiatartalom) = 3493 kcal/kg, vagy 419 kcal per 250 ml-es pohár (120 g). Az energia 30 százaléka fehérjékből, 40 százaléka zsírokból, 30 százaléka hasított zabból, gyümölcsökből és zöldségekből származik.A kutyád egyedi

Minden kutya egyedi és egy megismételhetetlen csoda! Ezért az etetendő eledel mennyiségét, más szóval a napi kalóriaszükségletet, számos tényező befolyásolhatja, például: hangulat, fajta, kor, napi aktivitási szint és környezet, stb.


Azt ajánljuk, hogy az első időszakban kövesse a táblázatban található értékeket, majd a testsúly változásának arányában módosíthatja a megadott mennyiségeket. Napi kétszeri etetést javaslunk.  • Etetési táblázat

  • Etetési kalkulátorETETÉSI TÁBLÁZAT (gramm / pohár naponta)
250 ml-es pohár = 120 gramm

Testsúly
Aktív

Min. 1 óra mozgás naponta

Kevésbé aktív

Max. 1 óra mozgás naponta


gramm / nap
pohár/nap
gramm / nap
pohár/nap

2 kg
40 g

⅓ pohár

30 g

¼ pohár

5 kg
120 g

1 ½ pohár

60 g

½ pohár

10 kg
180 g

1 ½ pohár

120 g

1 pohár

20 kg
280 g

2 ⅓ pohár

180 g

1 ½ pohár

30 kg
390 g

3 ¼ pohár

240 g

2 pohár

40 kg
480 g

4 pohár

320 g

3 pohár

50 kg
560 g

4 pohár

320 g

3 pohár


Az ACANA friss és természetes alapanyagokból készül, ezért a tápszemcsék alakja és színe eltérő lehet!

Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat.

A napi adagok kiméréséhez használjon 250 ml űrtartalmú poharat, amelybe 120 gramm eledel fér. Szárazon vagy enyhén nedvesen is adhatja a kutyának. A minőség megőrzése érdekében, a zsákot gondosan zárja vissza, száraz és hűvös helyen tárolja.


Nyomtatott katalógusok letöltése:

ACANA Classics katalógus(PDF-fájl, 3,6 MB)

Acana kutya 2016 ((PDF-fájl, 9,6 MB)Így is ismerheti: Classic Red 17 kg, ClassicRed17kg
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^